Annie Warhoofd

Blogs door de ogen van Annie

Waarom laten veel mensen haartransplantatie in Turkije doen?

Haar is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk en het verlies ervan kan dan ook veel emotionele stress veroorzaken. Haartransplantatie is een ingreep waarbij haarzakjes met haarfollikels worden getransplanteerd van een donorgebied naar een kaal gebied. Dit kan zowel bij mannen als vrouwen toegepast worden en het resultaat is natuurlijk ogend haar.

Een haartransplantatie is een operatieve ingreep waarbij haarfollikels worden getransplanteerd van een donorgedeelte van het hoofd naar een kaal gedeelte. De follikels worden meestal geleverd door een strip van huid met haar erin, die vanuit de achterkant of zijkant van het hoofd wordt verwijderd. Het aantal follikels dat getransplanteerd kan worden varieert, maar gemiddeld kunnen er 1500 tot 2000 follikels per sessie getransplanteerd worden. In deze blog bespreken we waarom er zo veel mensen zijn die kiezen voor haartransplantatie in Turkije. 

Waarom kiezen steeds meer mensen voor haartransplantatie?

Als je al lang last hebt van dunner wordend haar, of erger nog, kaalheid, is een haartransplantatie een uitstekende optie. Niet alleen zal je haar aanzienlijk dikker en voller worden, maar je zult ook weer een volle bos krijgen. Soms is dit het gevolg van een aandoening, medicijnen of ouderdom, maar vaak is er geen duidelijke oorzaak. Sommigen willen graag hun uiterlijk verbeteren, terwijl anderen willen voorkomen dat hun haar dunner wordt of uitvalt. Haartransplantatie is een effectieve manier om haaruitval tegen te gaan en kan ervoor zorgen dat je weer vol vertrouwen de deur uitgaat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een haartransplantatie. 

Steeds vaker haartransplantatie in Turkije

Ben je op zoek naar haartransplantatie Istanbul? Haartransplantatie in Turkije is een populaire keuze onder mensen met haaruitval. Als je wilt dat je haar er natuurlijk en vol uitziet, kies dan voor een haartransplantatie in Turkije. Hier worden de allerbeste technieken gebruikt die er momenteel zijn, dus je weet zeker dat je er goed uitziet na de behandeling. Bovendien is het een stuk goedkoper dan in Nederland en België.

Haartransplantatie bij Dr. Emrah Cinik

Steeds vaker wordt er voor haartransplantatie gekozen voor bij Dr. Cinik. Dr. Emrah Cinik is de oprichter van Dr. Cinik Hair Hospital in Istanbul. Hij voert al 19+ jaar haartransplantaties uit en heeft bovendien veel ervaring met striplittekens. Ze beschikken over een esthetisch centrum dat beschikt over een medische vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid. Hierdoor weet je dat je altijd te maken hebt met specialisten. Haartransplantaties bij Dr. Cinik zijn goedkoop en gegarandeerd. Krijg je haar en zelfvertrouwen terug met een haartransplantatie van Dr. Cinik.

Gerelateerd