Annie Warhoofd

Blogs door de ogen van Annie

Geld besparen op het aanschaffen van meubels voor een restaurant 

Als je binnenkort een eigen restaurant wilt openen, dan weet je inmiddels ook dat het openen van een restaurant zeker niet goedkoop is. Je bent vaak tienduizenden euro’s kwijt omdat je personeel moet vinden, een pand moet huren, maar ook het restaurant moet inrichten met apparatuur en meubels. Het is erg handig als je geld kunt besparen, maar dit is eigenlijk alleen mogelijk bij de meubels. Apparatuur moet je namelijk altijd nieuw kopen, want je bent dan op de lange termijn goedkoper uit. In dit artikel vind je meer informatie over hoe je geld kan besparen op het aanschaffen van meubels. 

 

Schaf tweedehands meubels aan 

Een van de beste keuze die je kunt maken als je wilt besparen op het aanschaffen van horeca meubels, is het aanschaffen van tweedehands meubels. Je kunt hiervoor terecht bij verschillende winkels in Nederland, maar het is wel belangrijk dat de meubels in uitstekende staat verkeren. Is het je opgevallen dat bepaalde meubels beschadigd zijn? Schaf ze dan niet aan, want dit kan invloed hebben op de ervaring van je gasten. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat de gekozen meubels passen bij het thema en de inrichting van het restaurant. 

 

Bezoek een outlet winkel

Veel startende ondernemers zien het niet zitten om tweedehands meubels zoals horeca barkrukken kopen aan te schaffen en dat is begrijpelijk, maar dat betekent zeker niet dat het niet mogelijk is om te besparen op het aanschaffen van horeca meubels. Er zijn namelijk verschillende winkels in Nederland te vinden waar je terecht kan voor het aanschaffen van outlet meubels. Dit zijn meubels die moeilijk te verkopen zijn en daarom met hoge kortingen verkocht worden. De kans is klein dat je hier leuke meubels horeca tafel onderstel tussen vindt, maar het is zeker het kijken waard. Mocht je niet naar een winkel willen reizen, dan kun je ook de webwinkel van zo’n winkel bezoeken. 

 

Een veiling 

Niet elk restaurant is een financieel succes. Mocht dat zo zijn dan is de kans groot dat het restaurant sluit en de spullen van het restaurant verkocht worden. Hierbij kun je denken aan het apparatuur, maar ook de meubels. Het is dus zeker de tijd waard om te kijken naar veilingen waar horeca meubels geveild worden. De meubels verkeren vaak in uitstekende staat en ook kan je mooi gebruikmaken van hoge kortingen! Deze veilingen kun je op locatie bezoeken, maar ook kun je meebieden op het internet. 

Gerelateerd