Mokken

Iedereen kan wel eens een verzetje/meer winst/kop koffie gebruiken, en we weten allemaal dat de belangrijkste vergaderingen binnen een bedrijf plaatsvinden tijdens het koffie drinken, daarom presenteer ik je hierbij vol trots de KOP OP!

koppen

Dit is niet zomaar een kop, dit is een kop met de kop van degene voor wie de kop is, als stripfiguur getekend aan de hand van een foto. Elke motivatiemok is met de hand beschilderd en daarmee uniek. Hij is niet alleen leuk als stimulerend middel voor het personeel, maar ook prima in te zetten als relatiegeschenk omdat het bedrijfslogo er ook op staat. Als je zelf na het bekijken van de bijlage bij dit bericht een briljante inval krijgt: andere teksten en afbeeldingen zijn in overleg ook mogelijk!

koppen3

Hoe werkt het?

Aan de hand van een foto schilder ik het hoofd op een kop. De foto’s kunnen via het onderstaand formulier bijgeleverd worden. Uiteraard kunnen de foto’s ook naar mijn emailadres info@anniewarhoofd.nl verzonden worden als het er veel zijn.

Zodra ik alle gegevens binnen heb ga ik er mee aan de slag en zijn de mokken normaal gesproken binnen 3 à 4 weken klaar.

Zodra de koppen klaar zijn neem ik contact op om ze te verzenden of te bezorgen.

De mokken kunnen het beste met de hand gewassen worden, gezien de kwetsbaarheid van de beschildering. In de vaatwasser is op eigen risico en niet laten weken in warm water.

Prijzen:

Vanaf 1 tot 10 mokken: 8,50 Euro per mok

Vanaf 10 tot 20 mokken: 7,00 Euro per mok

Vanaf 20 tot 30 mokken: 6,00 Euro per mok

Vanaf 30 mokken: 5,00 Euro per mok

Prijzen zijn inclusief BTW.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

mokkencapi mok-jorgemok-marnix mok-zangeres

 

Bestelformulier:

Bestelling Kop op!